Et populært valg, når det kommer til efterbehandling af trægulve, er ludbehandling. En ludbehandling giver et rigtig pænt gulv, og er især velegnet, hvis du ønsker et gulv, der er lyst i overfladen og som fremhæver de naturlige årer i træet. Et ludbehandlet trægulv vil af denne årsag give et rustikt og naturligt look, som passer ind i de fleste boliger.

Ludbehandling med hvid lud

Når gulvet er blevet slebet, kan man, ved at behandle med hvid lyd, opnå et lyst gulv, der tydeligt viser træets oprindelige og naturlige struktur.

Ludbehandling med naturlud

Vælger man at behandle sit trægulv med naturlud, bliver gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur bevaret. Denne behandling gør gulvet en smule mere ’ru’ i forhold til lak og oliebehandlinger.

Vedligeholdelse af gulve med lud

Vedligeholdelse af gulve, der er behandlet med lud, kræver jævnlig vask med sæbespåner, der opløses i vand. Ved at gøre dette, lægges der en hinde på gulvets overflade, der fungerer som værn mod snavs og skidt, som gulvet, uden denne behandling, er meget modtagelig overfor.

Der findes sæber, der egner sig til specielle typer af ludbehandlede trægulve. Vær opmærksom på, at en natursæbe vil få gulvet til at gulne en smule. Hos den lokale farvehandler, byggemarked eller supermarked vil du ofte kunne finde en speciel sæbe, der er tilsat hvid pigment. Denne type sæbe vil bidrage til bevarelsen af det hvidskurede, rustikke look, der kendetegner et ludbehandlet trægulv.

Kontakt Miller´s Gulvservice og få et uforpligtende tilbudt

Vi klare store og små opgaver for private og erhverv, hos os er kunde tilfredshed den højeste prioritet. Vi er beliggende i Vordingborg og udfører ludbehandling her og på resten af Sjælland.
Ring og få et tilbud på 28 71 58 08

RING 28 71 58 08