Oliebehandling giver en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, så vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Når vi oliebehandler trægulv, så bliver det gjort med hærdende olie, som, som navnet antyder, er tilsat en hærder, der gør, at olien hurtigt tørrer og får en hård og slidstærk overflade. Denne type olie fås både med hvidpigmentering og uden.

Behandling med hvidpigmenteret olie

Den hvidpigmenterede kan anvendes på ludbehandlede, lyse træsorter, hvis du ønsker at fremhæve det hvide look. Denne behandlingsform giver en silkemat overflade, der er modstandsdygtig over for snavs, hvilket gør det let at vedligeholde gulvet.

Natur oliebehandling

Vælger man at give gulvet en almindelig oliebehandling (dvs. med olie, der ikke er hvidpigmenteret), vil man ikke opnå en lige så stærk overflade som ved at behandle med lak, men den vil til gengæld være nem at friske op dér, hvor der bliver mere slidt. Eksempelvis rundt om spise- eller sofabordet.

Almindelig rengøring af oliebehandlet trægulv

Der kan være store forskel på, hvor hurtigt et gulv trænger til at blive vasket alt efter, hvor i huset gulvet ligger og hvordan man bruger gulvet.

Ligger gulvet i køkkenet eller er der direkte adgang til udearealer, så trænger gulvet nok oftere til at blive vasket end eksempelvis et gulv i soveværelset.

Når gulvet trænger til at blive vasket, så anbefaler vi at du bruger Trip Trap Natursæbe. Natursæben findes i varianterne natur og hvid. Er dit gulv behandlet med en klar olie, så vælger du Natur, er det behandlet med en hvid olie, så vælger du Hvid.

Før du vasker gulvet bør du støvsuge, så der ikke ligger støv og løst snavs på gulvet

Kontakt Miller´s Gulvservice og få et uforpligtende tilbudt

Vi klare store og små opgaver for private og erhverv, hos os er kunde tilfredshed den højeste prioritet.
Ring og få et tilbud på 28 71 58 08

RING 28 71 58 08